fbpx

🍂 EFTERÅRS-KAMPAGNE: OP TIL 25% RABAT PÅ ISOLERING! 🍂

PROFESSIONEL LOFTISOLERING GIVER ET MARKANT LAVERE VARMEFORBRUG.

Kontakt os i dag for et gratis isoleringstjek - vi vender tilbage i løbet af 2 timer, så du snart kan se frem til et fantastisk indeklima.

BEREGN PRISEN PÅ EN LOFTISOLERING

*Har du hus i to plan, rækkehus, lejlighed eller erhverv, bedes du udfylde vores kontaktformular nederst, da vi herved skal bruge flere oplysninger.

Følgende er inkluderet i prisen:

PRISBEREGNER

Startpris:
Vælg tykkelse på isolering

Adresse

INDBLÆSNING MED GRANULAT

HVORFOR EFTERISOLERE?

Varme stiger til vejrs og forsvinder derfor nemt op igennem loft og tag, hvis ikke der ligger tilstrækkelig isolering. Det svarer til at gå i t-shirt om vinteren for så at efterisolere kroppen med en dunjakke – man mærker hurtigt effekten.

Langt de fleste lofter i Danmark kan efterisoleres, og enormt mange vælger at gøre det, da behovet for at tænde for varmen herved falder drastisk.

En efterisolering af loftet er oftest tjent hjem indenfor blot 3-5 år. Desuden vil man hurtigt opleve effekten af efterisoleringen og sidde i en komfortabel bolig, som bliver rar at opholde sig i.

UNDERLIGGENDE ISOLERING?

Vi starter med at tjekke eventuel isolering, der ligger i forvejen for ujævnheder og vurderer om, hvorvidt det bør fjernes, eller om der kan indblæses granulat ovenpå.

Selvom vi har en stor passion for faget, er vi nok ikke de hurtigste i branchen
– simpelthen fordi vi aldrig går på kompromis med at sikre det bedst opnåelige resultat.

VIRKNINGSFULD EFTERISOLERING AF LOFTET

Vi leverer kvalitetssikre resultater

FORØG BOLIGVÆRDIEN MED 50.000,- PÅ ENERGIMÆRKNING

Har man penge på kontoen eller mulighed for at optage et fornuftigt lån, kan det hurtigt blive en god investering at reducere energiforbruget med en efterisolering.

Besparelsen på varmeregningen vil formodentlig være højere end renterne du skal betale pr. måned, samtidig med at boligværdien stiger med 50.000 kroner.

Man siger gennemsnitligt, at salgsprisen stiger 50.000 kroner for hver energimærkeklasse en bolig rykker op. Det vil i de fleste tilfælde blot kræve enten en loft- eller hulmursisolering, dog afhænger det af forhenværende isolering.

ISOLERINGSMATERIALER

Vi anvender udelukkende godkendte isoleringsmaterialer med veldokumenterede egenskaber – du kan derfor føle dig tryg ved både isoleringsevne og brandsikkerhed.

Vi arbejder primært med glasuld til lofter og vælger altid isoleringstypen, der passer bedst til din opgave. Eksempelvis:

– Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om isolering, eller for at bestille et gratis isoleringstjek.

KLARGØRELSE TIL INDBLÆSNING

HVORDAN FOREGÅR DET?

Isoleringsbatts har det med at falde sammen over tid, og oftest er sprækker i samlingerne skyld i, at den varme luft fra huset slipper op igennem isoleringslaget.

Med vores effektive indblæsningsmaskine kan vi komme helt ud i svære afkroge, samtidig med at fylde alle huller og sprækker i den underliggende isolering, som derfor sjældent er nødvendig at fjerne.

Vi hæver gangbroen til den aftalte højde, hvor 300-450 mm isoleringstykkelse bør tilstræbes. Gangbroen er særlig vigtig for at kunne inspicere loftet fremadrettet. Herefter bygger vi en kasse rundt om loftlemmen, så isoleringen ikke falder ned.

FUGT I LOFTRUMMET?

Hvis ikke der er den rette ventilation, kan fugten ikke bortledes – det resulterer i råd og skimmelsvamp og kan være rigtig dyrt at fjerne.

Vi monterer vindstop-plader ude ved tagfoden, så luften fra udhænget har fri adgang til at ventilere loftrummet.  Indblæsningen finder sted, så snart ovenstående er monteret.

HVORFOR VÆLGE ALGE ELITEN?

god kundeservice

Vi har fokus på den gode, personlige kundeoplevelse og er ovenikøbet nemme at få fat på alle årets dage fra 07-22.

høj kvalitet

Vi bestræber os altid efter at udføre effektive og kvalitetssikre ydelser til nogle af landets skarpeste priser.

Få 10 års garanti

Skulle der være mangler i efterisoleringen kommer vi igen og retter op på det uden beregning i op til 10 år.

VÆLG DINE KAMPE MED OMHU

Overvejer du at investere i et bedre indeklima og få glæde af en lavere varmeregning?

Vi hører ofte, hvor uoverskuelig og tidskrævende en opgave det er, når kunderne selv forsøger at efterisolere boligen, og at resultatet alligevel ikke bliver som forventet.

Vi går til enhver opgave med den rigtige erfaring og faglige stolthed – og vi kører IKKE før du er 100% tilfreds.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi er beliggende i Trige nær Århus og dækker primært Midtjylland. Dog kører vi også fast i de større byer i Jylland og kan derfor nemt svinge forbi, uanset hvor du bor – også uden kørselstillæg.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Alge Eliten ApS
Trige Parkvej 9
8380 Trige
CVR: 44095297
+45 25 15 12 12 
kontakt@algeeliten.dk

Kontakt os

Udfyld nedenstående og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 2 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at benytte denne hjemmeside viser du at du er inforstået med dette.  Læs mere

Bestil en gratis prøverens

Oplev effekten af professionel afrensning på dine egne fliser.
Efter prøverensningen giver vi et uforpligtende tilbud på afrensning og imprægnering af resten af overfladen.

Bestil et gratis isoleringstjek af loftet

Er du usikker på, om det kan svare sig at efterisolere loftet?

Vi tjekker det gratis for dig og giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven, såfremt det er rentabelt for dig at få efterisoleret.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vore ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.