🔥 SOMMER-KAMPAGNE: OP TIL 25% RABAT PÅ FLISERENS-PAKKER! 🔥

ALGEBEHANDLING
AF TAG, FLISER, FACADER & TRÆVÆRK

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud - vi vender tilbage i løbet af 2 timer, så du snart kan se frem til en alge-fri overflade.

HVORFOR ALGEBEHANDLE TAG?

Alger og mos på taget er noget, som rigtig mange husejere kender til. Det er ikke direkte skadeligt for taget, men udvikler det sig til større mængder, kan der være følgevirkninger, som bør overvejes at komme i forkøbet.

Algerne danner grundlag for mos, og derfor skal du starte med at undgå algerne.

Skadevirkninger

De mest almindelige skadevirkninger af mos på taget er først og fremmest, at mosset holder på vandet, hvorved vand kan sive ind mellem tagplader/tagsten og dernæst, at mos ved store mængder kan kile sig ind mellem tagplader/tagsten, hvorefter de løftes, og derfor vil danne broer til fugt ind i tagkonstruktionen.

Har du truffet beslutning om at gøre noget ved væksten af alger og mos på taget, er det den mest nænsomme og effektive løsning algebehandle det.

Algemidlet stopper væksten, samtidig med at opløse og nedbryde begroningen i op til ni måneder.

Det er vores klareste anbefaling at få algebehandlet taget mindst én gang årligt, for at holde væksten nede og få et langt pænere tag med årene.

– Udfyld formularen og få en skarp pris. 

PRISBEREGNER

MERE OM ALGEBEHANDLING

ALGEBEHANDLING AF FLISER, FACADER & TRÆVÆRK

Vi algebehandler under en fliserens for at komme til bunds med at fjerne alle algerødder i fuger og overflader. Hvis man blot højtryksrenser er der enorm risiko for, at små mikroorganismer formerer sig igen. Eftersom porrerne i overfladen er åbne efter en højtryksrens, er dette den mest effektive måde at holde væksten hen på.

Algerne vender desværre tilbage efter 9-12 måneder, og derfor anbefaler vi at holde algevæksten nede med en algebehandling, mindst én gang om året. Dette er absolut den mest optimale løsning for en fortsat ren og flot belægning.

Vi algebehandler også facader og træværk. Algemidlet opløser og nedbryder langsomt algerne, og vigtigst af alt stoppes algevæksten.

Ønsker du et tilbud på algebehandling af facader eller træværk, bedes du kontakte os her.

VI ANVENDER KUN MILJØRIGTIGE PRODUKTER

Vi benytter udelukkende produkter, der er godkendt af Miljøstyrelsen til at algebehandle hårde overflader med.

Til udførsel af algebehandlinger anvender vi altid algemidlet AlgeFri N Proff i en 5% opløsning blandet med vand.

Virkningsmekanismen er ødelæggelse af algernes cellevægge, som aktiveres, så snart algemidlet sprøjtes på algerne, og herved får lov at arbejde i op til ni måneder.

Du kan læse mere i dette Datablad.

HVORFOR VÆLGE ALGE ELITEN?

Hurtig service

Hos os kan du nemt indhente et uforpligtende tilbud, og få din opgave løst allerede indenfor 14 dage. Vi er på telefonen alle dage fra 07-22.

Miljøet i fokus

Hos Alge Eliten værner vi
om miljøet og anvender udelukkende miljøgodkendte produkter – også selvom det koster os mere.

Få 10 års garanti

Vi tilbyder både 10 års garanti mod flisepest ved tilvalg af årlig vedligeholdelse, samt på at rette op ved eventuelle mangler i efterisoleringen i op til 10 år.

VÆLG DINE KAMPE MED OMHU

Har du brug for professionel hjælp til at få din bolig til at fremstå flot og præsentabel?

Vi hører ofte, hvor uoverskuelig og tidskrævende en opgave det er, når kunderne selv forsøger at rense belægningerne, og at resultatet alligevel ikke bliver som forventet.

Vi går til enhver opgave med den rigtige erfaring og faglige stolthed – og vi kører IKKE før du er 100% tilfreds.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi er beliggende i Trige nær Århus og dækker primært Midtjylland. Dog kører vi også fast i de større byer i Jylland og kan derfor nemt svinge forbi, uanset hvor du bor – også uden kørselstillæg.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Alge Eliten I/S
Trige Parkvej 9
8380 Trige
CVR: 43116193
+45 25 15 12 12 
kontakt@algeeliten.dk

Kontakt os

Udfyld nedenstående og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 2 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at benytte denne hjemmeside viser du at du er inforstået med dette.  Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vore ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.