fbpx

SERVICE-AFTALE

Nem og billig vedligeholdelse

“... MEN HVOR LÆNGE HOLDER DET?”

FÅ EN FAST SERVICE-AFTALE & SLIP FOR FLISEPESTEN PERMANENT.

Nye eller nyligt rensede fliser holder sig højst algefrie i et år, før de begynder at blive grønne. Med det hyppige regnvejr og de fugtige forhold vi har i Danmark, vender algevæksten ekstremt hurtigt tilbage efter fjernelse.

En imprægnering af fliserne forlænger dog perioden, før algerne får fodfæste, idet den behandling mindsker flisernes evne til at absorbere vand, hvilket er algernes primære næring. De første alger, som finder grobund er grønne alger, som også kan gøre fliser utroligt glatte.

Imprægneringen muliggør fjernelse af disse grønne alger med en algebehandling, som virker effektivt i løbet af nogle dage. Får man ikke algebehandlet de grønne alger, vil de typisk formere sig til flisepest, højst to år efter at belægningen blev imprægneret.

HVORFOR VÆLGE ALGE ELITEN?

ÅRLIG SMS-SErvice

Slip for at skulle huske på, at fliser, facader eller tag skal vedligeholdes. Vi sørger for en påmindelse, når tiden nærmer sig.

10 Års garanti

Vi tilbyder 10 års garanti mod flisepest ved tilmelding til vores service-aftale, hvor vi algebehandler fliserne én gang årligt. Service-aftalen er uden binding.

MILJØBEVIDSTE

Vi prioriterer miljøet højt og bruger udelukkende miljøgodkendte produkter, selv når det betyder markant højere omkostninger for os.

ÅRLIG VEDLIGEHOLDELSE

SÅDAN FOREGÅR DET, NÅR VI VEDLIGEHOLDER DINE FLISER

Vi tilbyder en nem og sikker vedligeholdelsesplan for dine fliser, som kun kræver ét årligt besøg om foråret eller sommeren.

Når du er tilmeldt en service-aftale, modtager du altid en sms forud for vores ankomst, som indebærer en algebehandling af dine fliser, som tidligere er blevet imprægneret.

Algebehandlingen påføres i en skumform som aftager efter et kvarters tid, og herefter påbegyndes nedbrydningsprocessen, der fjerner alle algerne i løbet af nogle dage.

OBS: Du behøver ikke at være hjemme under udførelsen, men du bedes rydde arealerne, som skal vedligeholdes forud for vores ankomst.

PRIS FOR ÅRLIG SERVICE

INDHOLD

Den årlige service-aftale må ikke forveksles med vores omfattende fliserens og imprægnering. Servicebehandlingen indeholder en algebehandling som udlægges som skum, der har en vedligeholdende effekt på dine fliser.

SMS-SERVICE & BINDING

Du vil få en sms forud for behandlingen og vi kommer ikke uden din accept hvert år. Vores service-aftale er uden binding, men for at afmelde bedes du give os besked senest d. 31/12 året før det planlagte besøg. Ved afmelding herefter opkræves et gebyr på 250 kr. inkl. moms.

10 ÅRS GARANTI MOD FLISEPEST

Garantien indebærer, at vi uden beregning vil udføre en algebehandling af fliserne igen, hvis der opstår flisepest i sommerhalvåret efter den årlige algebehandling indtil d. 01 oktober hvert år.

Tilføj din overskrift her

VEDLIGEHOLDELSE

AF FLISER

 10,- pr. m² 

8,- pr. m²

(Minimum 595,-)

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du flere spørgsmål? Tjek vores FAQ eller ræk endelig ud til os.

Selvom en overflade er imprægneret, kan der stadig forekomme grønne alger. Imprægneringen fungerer som en barriere mod vand, fugt og snavs, men den kan ikke fuldstændigt forhindre algevækst.

Alger trives i fugtige miljøer, og hvis der er tilstrækkelig fugt fra eksempelvis regn, dug eller skyggefulde forhold, kan alger begynde at vokse på imprægnerede overflader. Derudover kan sporer fra alger transporteres af vind og luft, hvilket også kan føre til algevækst på imprægnerede overflader.

Årlig vedligeholdelse med algebehandling er nødvendigt for at holde overfladerne rene nok til, at alger aldrig får ordentligt fodfæste. Dette resulterer ligeledes i, at overfladerne bliver rene og frie for alger i sommerhalvåret hvor sollyset bidrager til at nedbryde dem.

Ja, vi sørger for at kontakte dig hvert år mellem d. 01 februar og d. 01 juli med henblik på at aftale en dato for udførelsen – så slipper du for at huske på det.

Det er ikke nødvendigt for dig at være hjemme, når vi udfører algebehandlingen. Vi anbefaler dog, at du forbereder området ved at rydde det bedst muligt før vi kommer. Dette sikrer, at vi kan arbejde effektivt og grundigt, og sørge for at vedligeholde enhver flise på belægningen.

Inden vi ankommer for at udføre algebehandling, bedes du flytte alle havemøbler, krukker, biler og lignende genstande mindst fem meter væk fra det område, der skal behandles, hvis det er muligt.

Det er også vigtigt, at du sørger for at dække blomster, planter og urter, der befinder sig inden for en meters afstand af fliserne, for at beskytte dem mod produktet. Hvis noget ikke er dækket til, anbefaler vi at skylle disse grundigt med vand på behandlingsdagen for at undgå risikoen for brune pletter på bladene.

Nej, der er ingen binding på vores service-aftale. Vi sørger for at give besked hvert år forud for vores besøg, og kommer ikke forbi for at vedligeholde dine arealer uden din accept hver gang. Såfremt du opsiger service-aftalen bortfalder garantien også.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi er beliggende i Hadsten nær Århus og dækker primært Midtjylland. Dog kører vi også fast i de større byer i Jylland og kan derfor nemt svinge forbi, uanset hvor du bor uden kørselstillæg.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Alge Eliten ApS
Over Hadstenvej 20
8370 Hadsten
CVR: 44095297
+45 25 15 12 12 
kontakt@algeeliten.dk

Kontakt os

Udfyld nedenstående og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 2 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at benytte denne hjemmeside viser du at du er inforstået med dette.  Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Bestil et gratis isoleringstjek af loftet

Er du usikker på, om det kan svare sig at efterisolere loftet?

Vi tjekker det gratis for dig og giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven, såfremt det er rentabelt for dig at få efterisoleret.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vore ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.