fbpx

🍂 EFTERÅRS-KAMPAGNE: OP TIL 25% RABAT PÅ ISOLERING! 🍂

IMPRÆGNERING AF FLISER
- DEN HOLDBARE LØSNING

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud - vi vender tilbage i løbet af 2 timer, så du snart kan se frem til en solid belægning, som holder i mange år.

SLIDSTÆRK NANO-IMPRÆGNERING

HVAD GØR IMPRÆGNERING?

Vi benytter en miljøvenlig og farveløs imprægneringsvæske, som har en stærk effekt på bekæmpelse af flisepest. Derudover besidder den en stærk, vandafvisende evne til at bremse vand, flydende væsker, alger og smuds i at trænge ned i overfladen. Dermed styrkes belægningen mod tidlig nedbrydning, og levetiden forlænges væsentligt.
– Du kan læse mere i dette Datablad.

Det er tydeligt at se, om fliserne er imprægneret ordentligt, da der ved korrekt udførsel vil dannes en hinde, som gør, at regnvand eller andre væsker lægger sig som perler på overfladen.

Imprægnering er sidste del af processen efter rensningen og algebehandlingen, som til slut forsegler overfladen. Hertil anbefaler vi, at man overfejer flisebelægningen med fugesand eller stenmel, efter imprægneringen har hærdet.

Dette tilbyder vi naturligvis også at feje ud og/eller levere.
– Se vores priser her.

PROFESSIONEL HJÆLP

Kan man selv imprægnere sine fliser?
Svaret er ja, det kan man naturligvis. Der findes mange forskellige imprægneringsprodukter i byggemarkederne. Erfaringen viser dog, at imprægnering udført af private typisk er under- eller overdoseret.

Underdoseres fliserne, har det ikke den store effekt og vil svare til, at man ikke får dækket hele arealet. Der vil derfor forekomme algevækst hurtigere på visse steder af belægningen.

Overdoseres fliserne, bliver de brunlige, hvilket betyder, at de skal renses igen mekanisk. Som udgangspunkt kan man lave alt selv, men hvor længe holder det, og hvem har garantien?

Får du professionel hjælp, kan du med tilvalg af årlig vedligeholdelse få en garanti på rene fliser. Du skal derfor ikke bekymre dig om doseringen, hvor længe det holder, og hvornår du skal vedligeholde det igen.

PERLE-EFFEKTEN

Efter imprægneringen har hærdet, vil den bremse regnvandet, som “perler” af på overfladen - dermed forlænges levetiden. Her ses eksempler på korrekt dosering.

IMG_0523 3
IMG_0529

VÆLG DINE KAMPE MED OMHU

Har du brug for professionel hjælp til at få din bolig til at fremstå flot og præsentabel?

Vi hører ofte, hvor uoverskuelig og tidskrævende en opgave det er, når kunderne selv forsøger at rense belægningerne, og at resultatet alligevel ikke bliver som forventet.

Vi går til enhver opgave med den rigtige erfaring og faglige stolthed – og vi kører IKKE før du er 100% tilfreds.

HVORFOR VÆLGE ALGE ELITEN?

Hurtig service

Hos os kan du nemt indhente et uforpligtende tilbud, og få din opgave løst allerede indenfor 14 dage. Vi er på telefonen alle dage fra 07-22.

Miljøet i fokus

Hos Alge Eliten værner vi
om miljøet og anvender udelukkende miljøgodkendte produkter – også selvom det koster os mere.

Få 10 års garanti

Vi tilbyder både 10 års garanti mod flisepest ved tilvalg af årlig vedligeholdelse, samt på at rette op ved eventuelle mangler i efterisoleringen i op til 10 år.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi er beliggende i Trige nær Århus og dækker primært Midtjylland. Dog kører vi også fast i de større byer i Jylland og kan derfor nemt svinge forbi, uanset hvor du bor – også uden kørselstillæg.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Alge Eliten ApS
Trige Parkvej 9
8380 Trige
CVR: 44095297
+45 25 15 12 12 
kontakt@algeeliten.dk

Kontakt os

Udfyld nedenstående og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 2 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at benytte denne hjemmeside viser du at du er inforstået med dette.  Læs mere

Bestil et gratis isoleringstjek af loftet

Er du usikker på, om det kan svare sig at efterisolere loftet?

Vi tjekker det gratis for dig og giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven, såfremt det er rentabelt for dig at få efterisoleret.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vore ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.