fbpx

🍂 EFTERÅRS-KAMPAGNE: OP TIL 25% RABAT PÅ ISOLERING! 🍂

OM ALGE ELITEN ApS

Vores historie

HVEM ER VI?

Alge Eliten ApS er en mindre virksomhed med base i Midtjylland.

Vi er et ungt par ved navn Heva Horo & Victor Jørgensen, som begge har sat uddannelserne på pause for at udleve drømmen om at være selvstændig.

Vi har stiftet Alge Eliten, fordi vi oplever stor efterspørgsel efter fagfolk, der med sin ekspertise, trygt kan levere et ordentligt og godt stykke arbejde med konkurrencedygtige priser.

Da vi begge besidder solid erfaring i branchen, tilbyder vi professionel og kvalitetsprægede fliserensninger, algebehandlinger og efterisoleringer til fordelagtige priser med op til 10 års garanti.

VORES VÆRDIER

god kundeservice

Vi har fokus på den gode, personlige kundeoplevelse og er nemme at få fat på alle årets dage.

høj kvalitet

Vi bestræber os altid efter at udføre effektive og kvalitetssikre ydelser til nogle af landets skarpeste priser.

MILJØBEVIDSTE

Vi ønsker at skåne miljøet bedst muligt ved udelukkende at anvende de produkter, der er godkendt af Miljøstyrelsen.

VORES VISION

Vores vision er at hjælpe en masse familier og virksomheder i Danmark med billigt og effektivt at forøge værdien på sin ejendom i takt med at kunne bo billigere og mere komfortabelt, samtidig med at give ejendommen en genopfriskning, som gør førstehåndsindtrykket yderst attraktivt og lækkert.

Dertil tilstræber vi hver eneste dag at udøve sublim service til vores kunder, samtidig med at levere et flot og kvalitetssikret resultat. Vi er miljøbevidste og benytter udelukkende produkter, som skåner miljøet og er godkendt af Miljøstyrelsen.

Alge Eliten ApS udfører behandlinger og efterisoleringer i hele Jylland og kører både ud til private, erhverv og boligforeninger. For at give vores kunder de mest holdbare løsninger tilbyder vi årlig vedligeholdelse af både fliser, træværk, facader og tage til en skarp pris.

Vi er ved telefonen fra 07.00 – 22.00 alle årets dage for at besvare dine spørgsmål, give et uforpligtende tilbud – eller blot for at tage en sludder, hvis du har lyst til det.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi er beliggende i Trige nær Århus og dækker primært Midtjylland. Dog kører vi også fast i de større byer i Jylland og kan derfor nemt svinge forbi, uanset hvor du bor – også uden kørselstillæg.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Alge Eliten ApS
Trige Parkvej 9
8380 Trige
CVR: 44095297
+45 25 15 12 12 
kontakt@algeeliten.dk

Kontakt os

Udfyld nedenstående og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 2 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at benytte denne hjemmeside viser du at du er inforstået med dette.  Læs mere

Bestil et gratis isoleringstjek af loftet

Er du usikker på, om det kan svare sig at efterisolere loftet?

Vi tjekker det gratis for dig og giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven, såfremt det er rentabelt for dig at få efterisoleret.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vore ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.