fbpx

OM ALGE ELITEN APS

Vores historie

HVEM ER VI?

Bag Alge Eliten ApS står et energisk par, Victor fra Sjælland og Heva fra Jylland på begge 24 år, hvis veje krydsede hinanden i 2018. Det varede ikke længe, før Heva med charme og overbevisning fik lokket Victor til Århus.

Heva og Victor opdagede tidligt i deres forhold, at de mest værdifulde og mindeværdige øjeblikke var dem, de oplevede sammen. Med udviklingen af deres personlige relation voksede ligeledes en fælles drøm om et professionelt samarbejde, blandt andet drevet af et ønske om at tilbringe mere tid sammen i en ellers travl hverdag – noget, de begge værdsatte højt.

Drømmen om at skabe noget større sammen blev realiseret i begyndelsen af 2022 – og med deres indgående erfaring i branchen har de specialiseret sig i højtryksrensning, algebehandling og efterisolering, med en stærk ambition om at løfte ejendommes tilstand og værdi.

 

Enhver opgave fuldføres med et mål om at overraske og begejstre ved at efterlade kunden med en oplevelse, der overgår alle forventninger.

VORES VÆRDIER

god kundeservice

Vi har fokus på den gode, personlige kundeoplevelse og er nemme at få fat på alle årets dage.

høj kvalitet

Vi bestræber os altid efter at udføre effektive og kvalitetssikre ydelser til nogle af landets skarpeste priser.

MILJØBEVIDSTE

Vi ønsker at skåne miljøet bedst muligt ved udelukkende at anvende de produkter, der er godkendt af Miljøstyrelsen.

VORES VISION

Vores vision hos Alge Eliten ApS er at forbedre livskvaliteten for familier og virksomheder over hele Danmark gennem tilbud af prisvenlige og effektive løsninger, som markant forøger værdien af deres ejendomme. Vi stræber samtidig efter at levere en service, der overgår det sædvanlige, da vi anerkender vigtigheden af enestående serviceoplevelser.

Hos Alge Eliten ApS er vores tilgang at arbejde tæt sammen med enhver kunde, hvor vi vægter omhyggelig og rettidig kommunikation højt. Vores fokus er at lytte aktivt og imødekomme hver eneste af vores kunders behov og ønsker med stor opmærksomhed og professionalisme.

Alge Eliten ApS har allerede etableret en stærk tilstedeværelse i Jylland og servicerer både private hjem, erhverv og boligforeninger. I 2024 fortsætter vores vækstrejse, hvor vi planlægger at udvide med vores første to medarbejdere. Dette er et afgørende skridt imod at opbygge et dedikeret team, der deler vores vision om høj kvalitet og kundetilfredshed.

Vores mål er ikke blot at opfylde dine forventninger, men også at gøre din oplevelse med Alge Eliten mindeværdig, hver gang du vælger os som din servicepartner.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi er beliggende i Hadsten nær Århus og dækker primært Midtjylland. Dog kører vi også fast i de større byer i Jylland og kan derfor nemt svinge forbi, uanset hvor du bor uden kørselstillæg.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Alge Eliten ApS
Over Hadstenvej 20
8370 Hadsten
CVR: 44095297
+45 25 15 12 12 
kontakt@algeeliten.dk

Kontakt os

Udfyld nedenstående og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 2 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at benytte denne hjemmeside viser du at du er inforstået med dette.  Læs mere

Bestil et gratis isoleringstjek af loftet

Er du usikker på, om det kan svare sig at efterisolere loftet?

Vi tjekker det gratis for dig og giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven, såfremt det er rentabelt for dig at få efterisoleret.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vore ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.