🔥 SOMMER-KAMPAGNE: OP TIL 25% RABAT PÅ FLISERENS-PAKKER! 🔥

SÆNK VARMEREGNINGEN MED EN PROFESSIONEL HULMURSISOLERING.

Kontakt os i dag for et gratis isoleringstjek - vi vender tilbage i løbet af 2 timer, så du snart kan se frem til et lavere varmeforbrug.

BEREGN PRISEN PÅ HULMURSISOLERING

*Ønsker du et tilbud på tømning af hulmur eller har du hus i to plan, rækkehus, lejlighed eller erhverv, bedes du udfylde vores kontaktformular, da vi herved skal bruge flere oplysninger.

Følgende er inkluderet i prisen:

PRISBEREGNER

Startpris:
Har huset 1. sal?

Adresse

EFTERISOLERING AF HULMUR

HVAD ER EN HULMUR?

De fleste huse, som er bygget efter år 1900, er som regel bygget med en for- og bagmur med et mellemrum, som kaldes for hulmuren.

Din hulmur kan allerede være isoleret med isoleringsbatts, granulat, Leca-kugler eller flamingokugler. Det, man oftest oplever, er, at isoleringen med årene er sammenfaldet, eller at kuglerne er løbet ud ved udskiftning af vinduer.

Konsekvensen heraf er kuldebroer i konstruktionen, som øger risikoen for råd og skimmelsvamp, samtidig med at meget varme går til spilde.

HVORDAN TJEKKES DET?

For at undersøge hvad der ligger af isolering i hulmuren, tager vi nogle stikprøver rundt omkring huset og borer huller i fugerne, for at kigge ind med et endoskopkamera.

Såfremt der er isoleret med Leca-kugler, er det nødvendigt at tømme hulmuren, før vi blæser ny granulat ind.

En efterisolering af hulmuren er oftest tjent hjem indenfor blot 3-5 år. Desuden vil man hurtigt opleve effekten af efterisoleringen og sidde i bolig med varme vægge uden træk.

FORØG BOLIGVÆRDIEN MED 50.000,- PÅ ENERGIMÆRKNING

Har man penge på kontoen eller mulighed for at optage et fornuftigt lån, kan det hurtigt blive en god investering at reducere energiforbruget med en efterisolering.

Besparelsen på varmeregningen vil formodentlig være højere end renterne du skal betale pr. måned, samtidig med at boligværdien stiger med 50.000 kroner.

Man siger gennemsnitligt, at salgsprisen stiger 50.000 kroner for hver energimærkeklasse en bolig rykker op. Det vil i de fleste tilfælde blot kræve enten en loft- eller hulmursisolering, dog afhænger det af forhenværende isolering.

ISOLERINGSMATERIALER

Vi anvender udelukkende godkendte isoleringsmaterialer med veldokumenterede egenskaber – du kan derfor føle dig tryg ved både isoleringsevne og brandsikkerhed.

Til hulmure arbejder vi både med glasuld og flamingokugler, men vælger altid isoleringstypen, der passer bedst til din opgave.
Eksempelvis:

       – Knauf Insulation Granulat
       – Isover InsulSafe
       – Isodan EPS Granulat

Med den manglende ventilation i hulmuren anbefaler vi disse materialer, som kan optage og afgive fugt, så du ikke risikerer råd og skimmelsvamp i konstruktionen.

– Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om isolering, eller for at bestille et gratis isoleringstjek.

KLARGØRELSE TIL INDBLÆSNING

HVORDAN FOREGÅR DET?

Vi skal som regel bruge en halv til en hel dag på at tømme hulmuren, såfremt der er Leca- eller flamingokugler i. Vi tager mursten ud i bunden af facaden, hvorefter vi støvsuger hulmuren og rydder pænt op efter os.

Efter hulmuren er tømt, borer vi huller i fugerne med en meters afstand i resten af facaden, og er hermed klar til indblæsningen.

Så snart der er isoleret hele vejen rundt, kan vi komme fugemasse i hullerne, som passer med farven på resten af fugerne. Vi vasker herefter fugemassen af med saltsyre for at undgå kalkudfældninger ved hvert hul – så bliver det svært at se, at vi har været der.

DOKUMENTATION

Det kan være svært at vide, hvad der gemmer sig inde i hulmuren. Vi tilbyder derfor at inspicere den med et endoskopkamera, der med sit kraftige lys kan tage skarpe billeder og videoer i den mørke hulmur.

Vi sørger altid for at sende foto- eller videodokumentation, såfremt vores kunder ønsker det, både før og efter indblæsning.

HVORFOR VÆLGE ALGE ELITEN?

god kundeservice

Vi har fokus på den gode, personlige kundeoplevelse og er ovenikøbet nemme at få fat på alle årets dage fra 07-22.

høj kvalitet

Vi bestræber os altid efter at udføre effektive og kvalitetssikre ydelser til nogle af landets skarpeste priser.

Få 10 års garanti

Skulle der være mangler i efterisoleringen kommer vi igen og retter op på det uden beregning i op til 10 år.

VÆLG DINE KAMPE MED OMHU

Overvejer du at investere i et bedre indeklima og få glæde af en lavere varmeregning?

Vi hører ofte, hvor uoverskuelig og tidskrævende en opgave det er, når kunderne selv forsøger at efterisolere boligen, og at resultatet alligevel ikke bliver som forventet.

Vi går til enhver opgave med den rigtige erfaring og faglige stolthed – og vi kører IKKE før du er 100% tilfreds.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi er beliggende i Trige nær Århus og dækker primært Midtjylland. Dog kører vi også fast i de større byer i Jylland og kan derfor nemt svinge forbi, uanset hvor du bor – også uden kørselstillæg.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Alge Eliten I/S
Trige Parkvej 9
8380 Trige
CVR: 43116193
+45 25 15 12 12 
kontakt@algeeliten.dk

Kontakt os

Udfyld nedenstående og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 2 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at benytte denne hjemmeside viser du at du er inforstået med dette.  Læs mere

Bestil et gratis isoleringstjek

Er du usikker på, om det kan svare sig at efterisolere boligen?

Vi tjekker det gratis for dig og giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven, såfremt der ikke ligger tilstrækkelig isolering i forvejen.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vore ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.