fbpx

“FORNY” DINE FLISER MED EN GRUNDIG OG PROFESSIONEL RENSNING

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud - vi vender tilbage i løbet af 2 timer, så du snart kan se frem til en ren og lækker belægning.

SÅDAN FOREGÅR UDFØRSEL AF FLISERENS

Hos Alge Eliten bestræber vi os altid på at levere et perfekt resultat hver gang. Det er vigtigt, at du føler dig fuldstændig tryg ved den fliserens, vi udfører på din flisebelægning.

Disse 4 steps indgår i processen som udføres over 2-3 dage:
1. Rensning af dine fliser
2. Algebehandling
3. Imprægnering
4. Tilførsel af fugesand

RENSNING AF DINE FLISER

Med vores effektive udstyr renser vi fliserne grundigt, så overfladen bliver ren for alger, mos og flisepest. Vi sørger også for at fjerne alt, der måtte gro i fugerne, uanset hvor tilgroede de er. Herefter spules det beskidte vand væk. 

Overfladen er nu åbnet og er dermed bedst modtagelig overfor næste del af processen.

ALGEBEHANDLING

Vi benytter Alge Fri N Proff, som er godkendt af Miljøstyrelsen til at algebehandle fliserne med, efter de er spulet rene.
Algemidlet trænger ned i flisernes overflade og fuger og får lov at arbejde, indtil regnen skyller det væk.

De rødder og mikroorganismer, vi ikke kan se med øjet, vil hermed blive dræbt, og der går derfor længere tid, før de gror ud igen.
– Du kan læse mere om algebehandling af dine fliser her.

IMPRÆGNERING

Efter algebehandlingen har fået lov at arbejde i overfladen, kommer vi igen for at forsegle den med vores nano-imprægnering.

Overfladen lukkes igen, og man vil opleve en perleeffekt, når regnvandet lander på fliserne. 
– Du kan læse mere om imprægnering af dine fliser her.

TILFØRSEL AF FUGESAND

Efter højtryksrensningen er det gamle sand spulet væk. En stor del af belægningens styrke ligger i fugerne, og fylder man fugerne ud med nyt sand eller stenmel, vil det ovenikøbet forebygge mos og alger.

Belægningen vil herefter fremstå som helt ny og er derfor en del af vores service. Du har mulighed for at tilkøbe både levering af fugesand eller stenmel samt overfejning heraf.
se vores priser her.

SE DEN STORE FORVANDLING

Overlad det uoverskuelige til de professionelle, og nyd et enestående resultat.

HVORFOR VÆLGE ALGE ELITEN?

Hurtig service

Hos os kan du nemt indhente et uforpligtende tilbud, og få din opgave løst allerede indenfor 14 dage. Vi er på telefonen alle dage fra 07-22.

Miljøet i fokus

Hos Alge Eliten værner vi
om miljøet og anvender udelukkende miljøgodkendte produkter – også selvom det koster os mere.

Få 10 års garanti

Vi tilbyder både 10 års garanti mod flisepest ved tilvalg af årlig vedligeholdelse, samt på at rette op ved eventuelle mangler i efterisoleringen i op til 10 år.

DERFOR OPLEVER DU ALGEVÆKST

ALGER & MOS

Med gennemsnitligt 179 regnvejrsdage om året i Danmark har alger, mos og flisepest gode forhold at leve i. Væksten tager især fart i vintersæsonen med fugtigt vejr og mindre sollys.

Man vil med sin nye eller rensede belægning opleve algevækst indenfor 6-12 måneder. Jo længere tid der går, før man vedligeholder belægningen, desto mere vil de grønne og glatte alger udvikle sig til mos og flisepest.

Fugerne imellem fliserne er mere eksponerede for mos end selve overfladen, da mossets sporer bedre kan få fat nede i fugerne. Derfor er det super vigtigt at fylde fugerne helt op med sand eller stenmel efter en fliserens.

Flisepest er en svampeart kaldet lav, som ikke har nogle rødder og klarer sig med meget små mængder næring. De kendetegnes oftest som hvide og sorte pletter på fliserne og er noget af det sværeste at komme af med, hvis ikke man har det rigtige udstyr.

PROFESSIONEL HJÆLP

Har du selv mod på at kaste dig ud i at rense fliser, anbefaler vi, at du kun køber kvalitetsprodukter og husker, at fliserne også skal algebehandles og imprægneres, da dine rensede fliser ellers hurtigt vil blive grimme igen.

Det er ikke en holdbar løsning at spule fliserne med en almindelig højtryksrenser. Oftest når man ikke til bunds i overfladen og efterlader i øvrigt åbne porrer i fliserne, som gør dem endnu mere modtagelige overfor angreb.

Det største problem ved selv at gøre det, er tiden det tager. Vi hører konstant fra kunder, som selv har prøvet, hvor langt og tidskrævende et projekt det er, samt at de ikke opnår det ønskede resultat – og værst af alt, er nødsaget til at få hele belægningen renset igen året efter.

Overvejer du at få professionel hjælp til opgaven og vedligeholdelsen, eller har spørgsmål hertil, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

VI KØRER I HELE JYLLAND

Vi er beliggende i Hadsten nær Århus og dækker primært Midtjylland. Dog kører vi også fast i de større byer i Jylland og kan derfor nemt svinge forbi, uanset hvor du bor uden kørselstillæg.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du flere spørgsmål? Tjek vores FAQ eller ræk endelig ud til os.

Ja, vi fjerner al mos, og vi kan normalt fjerne mindst 90% af ukrudtet mellem fliserne under vores professionelle fliserensningsproces. Vi har ekspertisen og det nødvendige udstyr til at rense dine fliser grundigt i bund, og kommer dermed typisk 20-30 mm ned i fugerne.

Det er dog vigtigt, at du som kunde foretager nogle forberedende trin inden vores besøg for at sikre det bedst mulige resultat. Det omfatter at fjerne større mængder ukrudt og græsbevoksning, der måtte have ophobet sig på fliserne, da vi herved med større sandsynlighed får fjernet det hele under rensningen.

Derudover er det en god idé at trimme kanterne for græs, da det hjælper med at forhindre, at ukrudt og græs vokser tilbage hurtigt efter rensningen, og det bidrager markant til at få en flottere belægning.

Flisepest er en form for alger, der ofte trives på udendørs flisebelægninger og stenoverflader. Det er en slem type alger, der kan være ekstremt sejlivet og vedvarende. Disse alger klæber sig fast på flisernes overflade og har en tendens til at sprede sig hurtigt, hvilket resulterer i dannelse af større kolonier.

Flisepest kan forvandle flotte flisebelægninger til noget, der ser beskidt og forsømt ud. De sorte og hvide pletter, som flisepest efterlader, ødelægger udseendet af flisebelægninger på terrasser, indkørsler, og andre udendørs områder. Ud over det æstetiske aspekt kan flisepest også gøre fliserne glatte og farlige at bevæge sig på, især når de er våde.

Højtryksrensning er den eneste metode til at fjerne flisepest effektivt, da denne form for alger har en tendens til at hæfte sig fast dybt inde i overfladerne, i forhold til andre algetyper.

Ja, du kan rense fliser med en lille højtryksrenser, men det er vigtigt at forstå, at resultatet ikke vil blive det samme som med professionelt udstyr. De små højtryksrensere har typisk kun adgang til det vandtryk, som den tilsluttede vandhane leverer, hvilket begrænser hastigheden og kvaliteten af rensningen markant.

Den begrænsede kapacitet af en lille højtryksrenser betyder, at du ikke kan komme lige så dybt ned i overfladen som med professionelt udstyr, og så tager det væsentligt længere tid at udføre både højtryksrensningen men især også at skylle alt det beskidte vand væk fra belægningen.

Vi udfører selve højtryksrensningen med vand alene, og har altid mulighed for at anvende hedtvand hvor det anses at være nødvendigt, eksempelvis ved forholdsvist nye og mindre ru overflader. Dog foretrækker vi primært at rense facader med hedtvand, da overfladerne her ofte er mere skrøbelige og kræver en særlig skånsom behandling.

Vi anvender en stor 500 liters vandtank, en kraftig motor, pumpe og kedel, som både kan opvarme vandet og udlede at betydeligt højere vandtryk end normale højtryksrensere som sælges til private.

For at forhindre algevækst på dine fliser, anbefaler vi imprægnering efter højtryksrensning eller når nye fliser er lagt. Herefter kan du forebygge mod algevækst de næste mange år ved at få fliserne algebehandlet én gang årligt. 

Vi tilbyder en årlig vedligeholdelse, hvor vi anvender en skummende væske, der effektivt nedbryder de alger og mikroorganismer som primært udvikler sig på belægningen i vinterhalvåret, hvor der er mindre sol og derved mere skygge og regn, som giver algerne gode levevilkår.

Denne regelmæssige vedligeholdelse sikrer, at algerne aldrig får mulighed for at etablere sig ordentligt fast på overfladerne. Du kan læse mere om vores service-aftale ved at klikke her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Alge Eliten ApS
Over Hadstenvej 20
8370 Hadsten
CVR: 44095297
+45 25 15 12 12 
kontakt@algeeliten.dk

Kontakt os

Udfyld nedenstående og vi vil forsøge at besvare din henvendelse indenfor 2 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at benytte denne hjemmeside viser du at du er inforstået med dette.  Læs mere

Bestil et gratis isoleringstjek af loftet

Er du usikker på, om det kan svare sig at efterisolere loftet?

Vi tjekker det gratis for dig og giver vi et uforpligtende tilbud på opgaven, såfremt det er rentabelt for dig at få efterisoleret.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vore ydelser eller for at modtage et uforpligtende tilbud.